Fudbaleri Zvezde pobedu u Albaniji posvetili ubijenom navijaču: "Ovo je za Jagodu!"

Pratite nas
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona Tiranu (1:0), a ovaj trijumf posvetili su tragično preminulom navijaču.

Četa Dejana Stankovića napravila je još jedan korak ka trećem uzastopnom plasmanu u grupnu fazu elitnog klupskog takmičenja, a ipak, do pobede u albanskoj prestonici stigla je teže nego što je bilo očekivano, prenosi Blic.

Imali su domaći igrači nekoliko dobrih prilika, kao i srpski šampion, ali je gol Tomanea u 62. minutu rešio sve dileme, a onda je usledilo slavlje igrača Crvene zvezde na terenu "Er Albanija" stadiona.

Jedan od najzaslužnijih za ovu, kao i za mnoge prethodne kvalifikacione pobede bio je golman Milan Borjan, koji je nakon meča prišao i u kameru klupske televizije rekao "Jagoda živi" i pobedu posvetio, tragično preminulom navijaču crveno-belih Marku Ivkoviću.

Isto je učinio i defanzivac Marko Goblejić, u izjavi nakon utakmice, a u ime svih igrača.

"Želeo bih ovu pobedu da posvetim Marku Ivkoviću Jagodi u ime svih igrača, rekao je Gobeljić za klupski sajt.

Navijač Crvene zvezde Marko Ivković zvani Jagoda (25) iz Zemuna ubijen je u Istanbulu 2014. godine pred utakmicu Evrolige između Galasaraja i Crvene zvezde, kada su turski huligani napali grupu od 400 navijača crveno-belih, koji nisu uspeli da uđu u halu "Abdi Ipekči".

Pročitajte još:

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala