„Za budućnost Crne Gore“: Uzalud je — represija ne može da spreči poraz DPS-a

© Sputnik / Nebojša PopovićAuto-litija iz Kuča do Podgorice
Auto-litija iz Kuča do Podgorice - Sputnik Srbija
Pratite nas
Policijska blokada Kuča, Nikšića, Bara i drugih mesta u Crnoj Gori samo zbog toga što je narod hteo da se priključi auto-litiji u Podgorici izraz je nemoći i straha, a ne snage režima, ističu iz koalicije „Za budućnost Crne gore“ uz poruku da je sve to uzalud jer „represija ne može da spreči poraz DPS-a“.

„Danas je po ko zna koji put u poslednje vreme policija Crne Gore obrukala uniformu, pokazujući da nije narodna, nego da slepo služi odlazećem diktatoru“, navode iz koalicije „Za budućnost Crne gore“.

Auto-litija u Podgorici. - Sputnik Srbija
Policija blokira ulaz u Podgoricu: Blokade i u Nikšiću i Mojkovcu /video/

U saopštenju te koalicije se ukazuje da je policija bila tako „agilna kada su u pitanju kriminalci, Crna Gora bi bila pravna država, ali je vrh vlasti upravo pokrovitelj i zaštitnik kriminala i korupcije“.

Podsećaju da policija nije reagovala kada je nedavno održana vožnja po Nikšiću u režiji pristalica vlasti, kada je tridesetak automobila divljalo gradom, ali zato, kako se ocenjuje, sprovodi represiju kada mirna auto-litija pokušava da dođe do Podgorice, preneo je portal In4s.

„Uzalud je! Represija ne može sprečiti poraz DPS-a, politika Mila Đukanovića ide u prošlost. I bolje je da usijane glave u režimu i policiji što pre prihvate realnost, kako bi se izbegle bilo kakve nemile situacije. Ostavite narod na miru, dolaze promene za budućnost Crne Gore“, poručuju iz koalicije.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala