Vajber uvodi zabrane za poruke, grupe i četove i najzad korisnicima daje opciju, koje čekaju

© Flickr / Sam AzgorAplikacija "Vajber"-ilustracija
Aplikacija Vajber-ilustracija - Sputnik Srbija
Pratite nas
Rakuten Vajber, jedna od najpopularnijih aplikacija u Srbiji za besplatnu i laku komunikaciju, objavila je uvođenje više novih funkcija protiv spamovanja zarad dodatnog obezbeđenja privatnosti korisnika - kao i mogućnost pretraživanja drugih korisnika po njihovom imenu.

Nova mogućnost pretrage će biti obezbeđenja dodatnim merama privatnosti, u skladu sa Vajberovom posvećenošću obezbeđivanju privatnosti za njegove korisnike. Ljudi su redovno zasuti sa sve više informacija i u takvoj situaciji bez presedana neophodno je obezbediti prevenciju od spamovanja.

telefon - Sputnik Srbija
Smišljen idealan način da ovisnici od mobilnih telefona više ne idu u banku

Usled tih pojava, izazov više nije steći što više onlajn kontakata, već to ostvariti na bezbedan način, koji štiti korisničku privatnost. U tom smislu, Vajberova nova rešenja predstavljaju pomoć korisnicima te aplikacije.

Vajber će omogućiti svojim korisnicima da kontrolišu ko ih može dodavati u Zajednice i grupne četove - svi ili samo osobe čije kontakte su sačuvali u svom imeniku. Da biste primenili ovo podešavanje, korisnici bi trebalo da prate putanju Još >Podešavanja >Privatnost >Grupe >Kontroliši ko te može dodati u grupe.

Pored toga, pozivi za učlanjenje u Nove zajednice i grupne četove primljeni od strane nepoznatih pošiljaoca će automatski biti učitani kao novi Zahtevi za četovanje u inboksu aplikacije, kako bi glavni ekran sa četovima ostao pregledan i rasterećen od nepoželjnih zahteva, prenosi portal "Mondo".

Ažurirajte svoju Vajber aplikaciju i počnite da kontrolišete ko sme da vas doda u četovanje, u grupe i Zajednice.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala