Nemačka policija pretražuje lokaciju u potrazi za nestalom britanskom devojčicom

© Tanjug / Peter SteffenNemačka policija pretražuje lokaciju u potrazi za nestalom britanskom devojčicom
Nemačka policija pretražuje lokaciju u potrazi za nestalom britanskom devojčicom - Sputnik Srbija
Pratite nas
Nemačka policija od jutros pretražuje jedan vrt u blizini Hanovera u nadi da će pronaći telo britanske devojčice Madlin Mekejn, koja je nestala pre 13 godina iz turističkog apartmana u Portugalu kada je bila stara tri godine.

Kako prenosi britanski „Skaj njuz“ policija u Nemačkoj počela je iskopavanje na jednoj livadi pored Hanovera gde je glavnoosumnjičeni u ovom slučaju Kristijan B. živeo neko vreme.

Područje se čisti od jutra, raskrčeno je drveće i da doveden manji bager kako bi pomogao prilikom iskopavanja.

Medlin Meken - Sputnik Srbija
Obrt posle 13 godina od nestanka devojčice: Trag pedofila vodi u Nemačku, sumnja se da je ona mrtva

„Nije sasvim jasno šta tačno policija traži, da li je reč o mogućim dokazima koji su direktno povezani sa nestankom Madlene ili je reč o vezi sa osumnjičenim Kristijanom B“, piše „Skaj njuz“.

Na terenu je oko 100 policajaca.

Nakon 13 godina, nemačka policija nedavno je objavila da je novi osumnjičeni u nestanku devojčice Kristijan Brukner koji se trenutno nalazi u nemačkom zatvoru.

Nemački tužilac Hans Kristijan Volters u junu je izjavio da raspolaže dokazima da je devojčica mrtva, ali i više informacija gde je osumnjičeni živeo u to vreme kako bi policija pronašla telo devojčice, prenosi Tanjug.

Medlin je nestala iz apartmana u portugalskom letovalištu Praja de Luz 2007. godine, a osumnjičeni Kristijan B (43) dugo godina je živeo u Portugalu, između ostalog i u tom letovalištu.

U vreme nestanka devojčice i on je nestao iz tog mesta, a postao je glavni osumnjičeni jer je ustanovljeno da je već dva puta osumnjičen za „seksualne kontakte sa devojčicama“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala