Vučić upoznao Moskvu sa sadržajem dijaloga o Kosovu

© Tanjug / RADE PRELICPredsednik Srbije Aleksandar Vučić i ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko povodom obeležavanja Dana Rusije
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko povodom obeležavanja Dana Rusije - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ruski ambasador Aleksandar Bocan-Harčenko razgovarali su o situaciji na Zapadnom Balkanu, posebno o pitanju Kosova i Metohije, povodom koga je predsednik Vučić upoznao ruskog ambasadora sa nastavkom dijaloga Beograda i Prištine.

Predsednik Vučić i ambasador Bocan-Harčenko razgovarali su i o realizaciji konkretnih dogovora o jačanju bilateralne saradnje.

Vučić se tokom razgovora osvrnuo i na nedavnu posetu Moskvi povodom Parade pobede i zamolio je ruskog ambasadora da predsedniku Vladimiru Putinu prenese zahvalnost za srdačno gostoprimstvo.

Predsednik Vučić je rekao da je to, za njega, još jedan izraz poštovanja predsednika Putina prema našoj zemlji.

On je podsetio da su imali dobar razgovor o važnim političkim pitanjima i da je predsednik Rusije potvrdio da će posetiti Srbiju u oktobru.

Pročitajte još: 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala