Opozicija u Crnoj Gori saglasna u vezi sa vrhovnim prioritetima, sutra nastavak razgovora

Slaven Radunović
Slaven Radunović - Sputnik Srbija
Pratite nas
Na današnjem sastanku u Podgorici parlamentarna opozicija se saglasila da je njena dužnost, bez obzira na sve razlike, opstrukcije i loše izborne uslove, da se bori za interes građana i pobedu na izborima.

Na sastanku su razmatrani svi modeli koji treba da dovedu do tog cilja, prenosi IN4S.

Parlamentarna opozicija je saglasna da su vrhovni prioriteti uspostavljanje vladavine prava, čišćenje države od kriminala i korupcije i ekonomski oporavak, navodi se u saopštenju. Otvorena su sva pitanja koja su bitna za izborni proces a razgovori će biti nastavljeni sutra.

Današnjem sastanku prisustvovali su Slaven Radunović (Nova srpska demokratija) i Maja Vukićević (Demokratska narodna partija) iz Demokratskog fronta, Krsto Radović i Dragan Krapović iz Demokrata, Dragan Ivanović i Dragoslav Šćekić iz Socijalističke narodne partije, Maksim Vučinić iz Radničke partije, Goran Danilović iz Ujedinjene Crne Gore, Zoran Mikić i Miloš Konatar iz Građanskog pokreta URA i poslanik Demosa Neđeljko Rudović.

Domaćin sastanka bio je potpredsjednik GP URA Miloš Konatar.

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović doneo je odluku o raspisivanju izbora za poslanike u Skupštini Crne Gore, kao i Odluku o raspisivanju izbora za odbornike, i to u Skupštini opštine Andrijevica, Skupštini opštine Budva, Skupštini opštine Gusinje i Skupštini opštine Kotor.

Izbori za poslanike i odbornike održaće se 30. avgusta 2020. godine.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala