Vraćen sa graničnog prelaza: Andrija Mandić nije mogao u Crnu Goru jer je bio u Srbiji

© Sputnik / Aleksandar MilačićAndrija Mandić
Andrija Mandić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Andrija Mandić, predsednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera crnogorskog Demokratskog fronta, vraćen je sa graničnog prelaza kada je iz BiH pokušao da uđe u Crnu Goru.

Kada je granična policija na prelazu Ilino brdo Mandićima predočila da obojica moraju u karantin – Danilo zato što dolazi iz zemlje veće stope inficiranih, a Andrija zato što je sa njim bio u direktnom kontaktu, vratili su se na teritoriju BiH, odnosno u Trebinje.

Crnogorski graničar - Sputnik Srbija
Crna Gora otvara granice za građane 26 zemalja, ali ne i Srbije

Mandić je pokušao da uđe u Crnu Goru sa svojim bratancem Danilom na graničnom prelazu Ilino Brdo na putu iz Trebinja za Nikšić, ali se vratio kada im je predočeno da moraju u karantin, objavila je crnogorska „Pobjeda“

Nakon što su oko 22 sata Andrija i Danilo Mandić stigli na crnogorsku granicu i dali iskaz da dolaze iz BiH i da nisu boravili ni u jednoj državi sa brojem slučajeva virusa korona većim od 25 na 100.000 stanovnika, crnogorska Granična policija je zatražila proveru od kolega iz BiH.

Stigao je odgovor da je Danilo Mandić ušao u BiH iz Srbije, dok nije registrovano kako je Andrija Mandić prešao srpsko-bosansku granicu.

Kada je Mandićima predočeno da obojica moraju u karantin – Danilo zato što dolazi iz zemlje veće stope inficiranih, a Andrija zato što je sa njim bio u direktnom kontaktu, vratili su se na teritoriju BiH, odnosno u Trebinje

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala