Tornjevi sa 5G antenama na udaru napadača: U Velikoj Britaniji čak 90 napada

CC0 / / 5G antena
5G antena - Sputnik Srbija
Pratite nas
Zvaničnici u Velikoj Britaniji kažu da veliki broj teorija zavere kruži od početka aprila, kojima se povezuju kontinuirani zdravstveni problemi s trenutnim uvođenjem 5G tehnologije. Procenjuje se da je čak 90 telefonskih stubova, od kojih ne nose svi 5G opremu, do sada napadnuto širom ove zemlje.
5G toranj za mobilne komunikacije u Pekingu - Sputnik Srbija
I u Kanadi zapaljen 5G toranj

„Mobil UK“, trgovinsko udruženje za operatore mobilne mreže u Britaniji, objavilo je brojke koje ilustruju obim uništenja u toku karantina, pošto teorije zavere koje kruže internetom povezuje 5G sa izbijanjem pandemije.

Procenjuje se da je čak 90 telefonskih stubova, od kojih ne nose svi 5G opremu, do sada napadnuto širom Velike Britanije od strane onih koji tvrde da bi uništavanje 5G kablova obuzdalo širenje zarazne bolesti. Takođe su izvestili i da su osoblje i kooperanti bili izloženi zastrašivanju i nasilju.

„Teorije koje se šire oko 5G mreže su neutemeljene i nisu zasnovane na verodostojnoj naučnoj teoriji“, rekao je ranije za „Skaj njuz“  portparol „Mobil UK“ upozoravajući da bi nesmotrene priče mogle naneti neizrecivu štetu .

„Mobilni operateri su posvećeni održavanju povezanosti u Velikoj Britaniji“, naglasila je asocijacija, tvrdeći da ometanje komunikacije predstavlja veliku opasnost u ovo burno vreme.

Kada su početkom aprila prvi put prijavljeni napadi, premijerova služba za štampu obećala je da će se pozbaviti problemom upozoravajući platforme na društveniim mrežama:

Kina Amerika - Sputnik Srbija
5G miri Kinu i Ameriku?
„Državni sekretar bi trebalo da razgovara sa nekim od velikih kompanija na društvenim medijima kasnije ove nedelje kako bi  istakao potrebu da se zaustavi širenja onoga što je jeziva teorija zavere“, rekao je portparol pozivajući se na više izveštaja o „krivičnim delima“ vandalizam protiv 5G stubova“.

Dalje je objasnio koliko je važna oprema koja se trenutno koristi za brze praćenja novih slučajeva:

„Ljudi moraju da razumeju da uništavanjem ovih stubova oni zapravo ugrožavaju živote, jer su to mreže na koje se oslanjaju hitne službe.“

Pročitajte i: 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala