Novak razmatra učešće na turniru kod Janka

© AP Photo / Marko DrobnjakovicJanko Tipsarević, Novak Đoković i Bogdan Obradović
Janko Tipsarević, Novak Đoković i Bogdan Obradović - Sputnik Srbija
Pratite nas
Posle više od dva meseca Novak Đoković se vraća u normalan trenažni proces koji je bio onemogućen zbog pandemije. Naš teniser se rastrčao po šljaci centralnog terena u Marbelji. Novak bi želeo, kako je rečeno za „Novosti“, da zaigra i na TSS turu, budući da je učestvovao i u organizaciji, ali to još nije potvrđeno.
Novak Đoković u dresu Srbije - Sputnik Srbija
Šokantna izjava tenisera iz Monte Karla: Novak mi je rekao da bi igrao u Dejvis kup timu Monaka

Naš teniser, koji je stacioniran u Marbelji još od sredine marta, vežbao je na terenu „Manolo Sanata“ u SC „Puente Romana“, gde ga je danas posetila gradonačelnica tog grada Anheles Munjos.

„Povratak sporta je sjajna vest u povratku ka normalnosti. Hvala Novaku što je veran našem gradu koji stalno posećuje i u kojem se odmara sa svojim bratom Markom i porodicom. Činjenica da je svetski broj jedan odabrao Marbelju, govori o tome kakva smo mi destinacija za sportsku elitu“, rekla je Munjosova.

I dalje se ne zna koliko će Đoković ostati na jugu Španije, ali se očekuje da se vrati u Srbiju kako bi zaigrao na Šampionatu istočne Evrope, turniru Janka Tipsarevića. Postoji želja da Novak zaigra i na TSS turu, budući da je učestvovao i u organizaciji, ali to još nije potvrđeno, prenose „Novosti“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala