NLO koji menja oblik primećen u Kolumbiji /video/

CC0 / / NLO, svemirski brod
NLO, svemirski brod - Sputnik Srbija
Pratite nas
Južnoamerička zemlja, poznata po svojim prirodnim lepotama i bogatoj istoriji kulture, rizikuje da postane meka ljubitelja NLO-a, jer se u poslednje vreme pojavljuju izveštaji o misterioznim pojavama na nebu iznad Kolumbije. „Neobični NLO“ primećen je usred bela dana u glavnom gradu Kolumbije, Bogoti.
Vatrena kugla na nebu iznad Beograda - Sputnik Srbija
Astronom o užarenoj kugli nad Srbijom: Nije Starlink satelit, može da bude NLO /foto, video/

Snimke letećeg objekta objavio je jedan korisnik na Jutjubu pre nedelju dana, a potom ih je podelio čuveni teoretičar zavere Skot Varing.

Nakon analize skanim, čija se autentičnost ne može proveriti, Varing je došao do zaključka da je misteriozni predmet vanzemaljskog porekla i da ima neobičan oblik. Štaviše, Varing tvrdi da se oblik misterioznog predmeta menja dok lebdi na nebu.

„Sam objekat skoro da izgleda kao da je živ, a možda i jeste“, napisao je Varing na svom blogu.

Poslednjih meseci bilo je mnogo onih koji tvrde da su videli NLO u Kolumbiji. Početkom aprila jedan korisnik Jutjuba je otpremio video za koji drugi korisnici interenta tvrde da je NLO. I ovo je primećeno u glavnom gradu Bogoti i opet pod dnevnom svetlošću.

Uprkos tome što su se mnogi složili da su jezivi objekti vanzemaljskog porekla, drugi tvrde da je u pitanju fotošop. Jedan korisnik je tvrdio da su to sateliti Spejs-Iksa, dizajnirani da pružaju 5G internet usluge širom sveta.

U februaru je kanal UFOmanija na Jutjubu podelio video-zapis sa Tik-toka, na kojem je prikazano nešto što liči na tajanstveni NLO u obliku kocke koji krstari nebom u blizini komercijalnog aviona koji je leteo iznad kolumbijskog grada Medeljina.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala