Zberbanka: Podrška klijentima preko društvenih mreža

© Sputnik / Nina Zotina / Uđi u bazu fotografijaZberbanka
Zberbanka - Sputnik Srbija
Pratite nas
Zberbanka je pokrenula digitalnu kampanju podrške svojim klijentima iz segmenta male privrede, koji su tokom epidemije korona virusa prilagodili svoje poslovanje i održali kontinuitet, saopšteno je iz ove banke.

Kroz zanimljive postove na digitalnim platformama banke odlučili smo da ih dodatno podržimo i odužimo im se što su izabrali Zberbank za svoju banku, saopštavaju iz najveće ruske banke koja posluje i na tržištu Evrope i Srbije.

„Pandemija virusa kovid 19 mnoge privrednike je motivisala da svoje poslovanje prilagode nastaloj situaciji. Zberbanka je prepoznala napore i izazove s kojima su se klijenti suočili i kroz objave na društvenim mrežama pružila im dodatni vetar u leđa“, kaže se u saopštenju.

U Zberbanci su se, kako kažu, vodila istraživanjima koja su pokazala da je tokom vanrednog stanja zabeleženo značajno povećanje korišćenja društvenih mreža.

„Baš iz tog razloga, Zberbanka je izabrala ovaj kanal komunikacije da kroz kreativna rešenja reklamira svoje klijente koji su uspeli da zadrže kvalitet i kontinuitet u radu. Partnerski odnos je nešto na šta Zberbanka stavlja svoj fokus u saradnji sa klijentima u svim segmentima poslovanja. Kako je saradnja na polju korišćenja finansijskih proizvoda i usluga već uspešno ostvarena, kroz ovakvu akciju Zberbanka je pokazala da je banka na koju klijenti mogu da se oslone“, saopštavaju iz Zberbanke.

Zberbanka je banka koja posebnu pažnju posvećuje zadovoljstvu svojih klijenata i rađanju partnerskih odnosa sa njima i na ovaj način su, kako kažu, želeli da im se oduže zbog toga što su se odlučili za Zberbanku.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala