„Epl“ ponovo predstavio pristupačan „ajfon“ /video/

© Foto : screenshot/Appleajfon SE (2020)
ajfon SE (2020) - Sputnik Srbija
Pratite nas
Najnoviji „ajfon SE (2020)“ počeće da se prodaje od 17. aprila. Poslednji put „Epl“ je predstavio pristupačan „ajfon“ 2016. godine i u pitanju je bio originalni „ajfon SE“. Kompanija je tada telefon smestila u kućište popularnog „ajfona 5s“. Nakon procurelih informacija, čini se da se ovaj pristup kompanije nije promenio ni sa novim SE telefonom.
Telefon Samsung galaksi fold - Sputnik Srbija
Aplikacija koja vam omogućava da vidite ko prati vaše podatke

U brojnim segmentima u pitanju je „ajfon 11“, adaptiran kako bi se smestio u „ajfon 8“ kućište. Sa „ajfonom SE (2020)“ ponovo imamo 4.7-inčni retina displej, IP67 otpornost na vodu i prašinu, klasični tač ID senzor, podršku za bežično punjenje i jednu kameru na poleđini. Pored ovoga, korisnici će sada moći da kupe jeftin „ajfon“ sa „Eplovim“ najnovijim A13 bioničkim čipsetom (istim koji koriste „ajfon 11“, „11 Pro“ „i „11 Pro maks“), piše „Benčmark“.

Kao i uvek, „Epl“ s posebnim naglaskom pominje kameru novog ajfon SE modela. U pitanju je senzor od 12 megapiksela, koji na papiru ima dosta sličnosti sa glavnom kamerom koju koristi „ajfon 11“. Obe kamere imaju istu rezoluciju, f/1.8 otvor blende, objektiv od šest elemenata i senzore sa fokus pikselima. Za one kojima je video prioritet, SE ima mogućnost snimanja 4K videa.

Huavej mejt iks-es - Sputnik Srbija
„Huavej“ ima zver od telefona, savitljivi „Mejt iks-es“ /video/

Ostale karakteristike koje je „Epl“ pomenuo u vezi sa „ajfon SE (2020)“ kamerom, uključuju i podršku za „Eplovu“ kinematičku stabilizaciju videa. Kada je u pitanju prednja kamera, ona ima senzor od 7 megapiksela za standardne selfije i buki portrete.

Najnoviji „ajfon SE (2020)“ biće dostupan u crnoj, beloj i crvenoj boji u sledećim konfiguracijama: 64 gigabajta skladišnog prostora po ceni od 399 dolara; 128 gigabajta po ceni od 449 dolara i 256 gigabajta prostora po ceni od 549 dolara. Telefon će se u pretprodaji naći od 17. aprila.


Pročitajte i:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala