Šta žene najviše guglaju tokom izolacije?

© Fotolia / ThananitDevojke za laptopom
Devojke za laptopom - Sputnik Srbija
Pratite nas
Zbog mera uvedenih u okviru borbe protiv epidemije virusa korona boravak na društvenim mrežama znatno se povećao. Zahvaljujući internetu, možemo svakodnevno da komuniciramo sa drugim osobama, a višak vremena nam dozvoljava da se posvetimo pretragama na Guglu o temama koje nas zanimaju.

Ipak, kako su ženama uskraćene usluge frizera, kozmetičara i raznih tretmana za ulepšavanje, nova istraživanja koje je objavio portal „Floles“ pokazala su šta žene najviše zanima tokom izolacije koja je usledila tokom pandemije virusa korona.

Najčešće pretrage na Guglu vezane su za negu kose, šminkanje ali i aktivnosti poznatih ličnosti.

Soba Isaka Njutna – ilustracija - Sputnik Srbija
Njutn je do najvećih otkrića dolazio sedeći u izolaciji

Kada je reč o kosi, najviše pretrage pripalo je temi koliko često treba prati kosu, načini kovrdžanja kose pomoću prese, saveti za brži rast, ali i kako sami da se ošišamo, prenose „Nezavisne“.

Pojam šminkanja zabeležio je najveći rast i pretraživan je 135 hiljada puta u toku jednog meseca. Istraživanje je, takođe, pokazalo da žene najviše zanima kako da očiste četkice i kako da lice izgleda lepo bez šminke.

Potom sledi pretraga o nezi noktiju, a najviše interesovanja pripalo je temi „Kako da uklonim gel lak sa noktiju?“.

Pored toga, život poznatih nije zanemaren ni tokom izolacije. Žene se, naime, najviše interesuju za aktivnosti Kim Kardašijan, Kajli Džener i Arijane Grande.


Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala