Saveti Maše i Medveda: Ostanite kod kuće i zabavite se

© Foto : Youtube/Maša i Medvedь I Maša se menja od epizode do epizode, baš kao i medved
I Maša se menja od epizode do epizode, baš kao i medved - Sputnik Srbija
Pratite nas
Junaci popularne ruske animirane serije „Maša i Medved“ ispričaće o samoizolaciji i pravilima higijene u novim 3D video klipovima, od kojih će prvi pod nazivom „Čime se zanimati kod kuće“ biti objavljen u subotu na zvaničnom kanalu serije, saopštila je pres-služba kompanije „Animakord“.
„Pored toga, kompanija 'Animakord' je pripremila poseban video-snimak sa delovima iz najpopularnijih epizoda 'Maše i Medveda', koji govori o tome kako da korisno i prijatno provedete vreme kod kuće za vreme pandemije“, saopštila je pres-služba.
Maša i medved - Sputnik Srbija
Ruska „Maša“ svetski šampion među crtanim filmovima

Video „Ostanite kod kuće“ deo je globalne akcije tvorci serije “Svi u porodici“, koja sadrži edukativne postere o higijeni i flešmob „Hvala lekarima“.

„Akcija 'Svi u porodici' već je pokrenuta zahvaljujući velikim televizijskim kanalima širom sveta, uključujući 'RAI, DeA Junior' (Italija), 'Tajni Pop' (Velika Britanija), 'Televisa' (Meksiko) i drugima“ saopštila je pres služba projekta.

Podsetimo, animirana serija „Maša i Medved” je trenutno prevedena na 39 jezika i prikazuje se u više od 150 svetskih zemalja. U leto 2019. godine kompanije „Animakord” je emitovala i četvrtu muzičku sezonu animirane serije „Maša i Medved” pod nazivom „Mašine pesmice”.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala