Tipsarević iz izolacije: Ostanite kod kuće, ne obolevaju samo stariji

CC BY-SA 2.0 / si.robi / Janko Tipsarević
Janko Tipsarević - Sputnik Srbija
Pratite nas
Srpski teniser Janko Tipsarević poručio je iz izolacije građanima da ostanu kod kuće i tako spreče širenje koronavirus od koga, kako kaže, ne obolevaju samo stariji i hronični bolesnici te izneo primer obolelog prijatelja koji se borio za život.

„Jedan naš prijatelj advokat, koji ne puši i ne pije, ima koronu, mislio sam da će biti dobro za par dana. Juče se borio za život“, rekao je Tisarević za „Tenis net njuz“, a prenosi Blic.

On je kazao je njegov prijatelj vodio zdrav život.

„On je bio tako zdrav, ne pije i ne puši. Ide u krevet u 9 uveče. I to je najbolji primer za sve. Da se shvati virus ozbiljno“, rekao je Tipsarević koji se nedavno vratio iz Amerike, nakon otkazivanja masters turnira u Indijan Velsu.

On je iz Amerike prvo otišao u Austriju, odakle se u Srbiju vratio pre deset dana, pa je kao i drugi koji su došli iz inostranstva u izolaciji.

„Policija zove nekoliko puta dnevno i proverava da li sam kod kuće, rasture ti zadnjicu koliko te kontrolišu, ali je sa druge strane odlično videti da se ozbiljno brine o tome“, rekao je Tipsarević.

Pročitajte još:

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala