Srbija ispala sa Evropskog prvenstva — Crna Gora do prve pobede u istoriji

© Sputnik / TVRukometna utakmica između Srbije i Crne Gore
Rukometna utakmica između Srbije i Crne Gore  - Sputnik Srbija
Pratite nas
Rukometaši Srbije poraženi su od selekcije Crne Gore sa 22:21 u drugoj utakmici grupe A na Evropskom prvenstvu. Ovim porazom naši rukometaši su ostali bez šansi za plasman u narednu fazu takmičenja, a preostaje im još jedan duel sa selekcijom Hrvatske.

Duel selekcija Srbije i Crne Gore obilovao je dramatičnim obrtima i neizvesnošću do samog kraja.

Od samog početka meča razvila se žestoka borba i odlična igra odbrane na obe strane, a rukometaši Crne Gore ipak uspevaju da realizuju nekoliko napada za prednost od 4:1.

Reprezentativci Srbije čak četiri puta ne uspevaju da postignu gol sa igračem više, a Crnogorci održavaju prednost do samog finiša prvog poluvremena. Tada dolazi do prvog izjednačenja, a Crnogorci uspevaju da postignu pogodak 15 sekundi pre odlaska na pauzu, za 11:10 u prvom poluvremenu, prenosi RTS.

Srpski rukometaši su znatno samouverenije ušli u drugo poluvreme i već na samom startu došli do izjednačenja, a potom i rezultatskog preokreta i prednosti. Ali u nastavku je meč obilovao izjednačenjima i smenjivanjem prednosti, sve do samog finiša meča, kada rukometaši Crne Gore dolaze do odlučujuće prednosti i konačne pobede.

Ovim, drugim porazom na prvenstvu, rukometaši Srbije ostali su bez šansi za plasman u narednu fazu takmičenja, bez obzira na rezultat poslednje utakmice u grupi.

U narednu fazu idu po dve najbolje ekipe iz svake grupe, pa će poslednji duel biti presudan za naše rukometaše.

U poslednjoj utakmici grupne faze rukometaši Srbije se u ponedeljak od 20 časova i 30 minuta sastaju sa Hrvatskom.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala