Milačić: Na rođendan Vasilija Ostroškog Đukanović potpisao zakon o otimanju crkve Vasilija Ostroškog

© Fejsbuk / Marko MilačićPodsećanje Marka Milačića na simboliku potpisivanja Zakona o slobodi veroispovesti
Podsećanje Marka Milačića na simboliku potpisivanja Zakona o slobodi veroispovesti - Sputnik Srbija
Pratite nas
Lider Prave Crne Gore Marko Milačić skrenuo je pažnju na činjenicu koju je malo ko primetio: predsednik Crne Gore Milo Đukanović potpisao je sporni Zakon o slobodi veroispovesti ni manje ni više nego na rođendan Svetog Vasilija Ostroškog!

„Malo ko je primetio činjenicu: Đukanović je potpisao Zakon kojim se Crkvi i Svetom Vasiliju Ostroškom otima imovina baš danas, na rođendan Svetom Vasiliju Ostroškom! Mislite da je to slučajno? Nije, niti može biti: zato je i potpisao u subotu, na neradni dan! Zamislite taj nivo izopačenosti, bezobrazluka i pljuvanja po sopstvenom narodu i svecu. Zamislite to dno. To zlo. Tako Zlo čestita rođendan Dobru“, napisao je Milačić na svom profilu na Fejsbuku.

Milačić je Đukanovića optužio da je najveći izdajnik Crne Gore, koji je sebe upravo „odvezao od svega crnogorskog“.

„Danas ste potpisali svoj moralni kraj, celom svetu pokazali da ste čovek bez skrupula, da ste baš vi ostavina koju su Svetom Vasiliju Ostroškom ostavile Osmanlije, da čuči i da se u kasnijim vekovima povampiri, da nosi njihovu savest i da u njihovo ime, za njih opet ubija pravoslavnu dušu“, navodi Milačić.

„A mi?“, pita se Milačić.

„Odbranili smo Ostrog, našu duhovnu kuću, od mnogo gorih izdajnika i napadača kroz vekove, odbranićemo Ostrog i od vas i od vaših. Sveti čudotvorče, vanvremeni: Srećan rođendan! Srećan nam rođendan!“, stoji u saopštenju lidera Prave Crne Gore.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala