Novi tragovi u potrazi: Pronađene dečje gaćice i majica, Malčanskom berberinu u begu ispala hrana

Pratite nas
Kako prenosi „Blic“, pozivajući se na izvore bliske istrazi, u blizini jedne od kuća u kojoj je utvrđeno da je proteklih dana boravio otmičar Monike Karimanović Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, pronađeni su novi tragovi.

Prema ovim navodima, pronađene su ženske crne gaćice i dečja majica za koje se sumnja da je Malčanski berberin kupio za devojčicu i da su mu ispale prilikom bekstva.

Nedaleko od toga pronađena je i salama.

Policija nema sumnje da ove stvari pripadaju upravo Jovanoviću, koji je oteo devojčicu, jer u selu u kom su pronađene ove stvari gotovo da ne živi niko i nalaze se samo stariji ljudi koji kažu da ništa od toga ne pripada njima i da pre nekoliko dana nije bilo tu, navodi beogradski list.

Vladimir Savić, bivši policajac koji je hapsio najpoznatijeg beogradskog silovatelja Sašu Megu, zajedno sa grupom roditelja iz Beograda priključio se potrazi za Monikom Karimanović i njenim otmičarem Ninoslavom Jovanovićem.

Potraga za otetom devojčicom i Malčanskim berberinom traje već punih osam dana i uglavnom je skoncentrisana na sela u okolini Knjaževca, gde je pronađeno više tragova njihovog boravka, kao i nekoliko svedoka koji su videli monstruma sa devojčicom.

Potrazi se priključila i BIA.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala