Budućnost pred Zvezdu: Navijači, pokažite odgovornost

Pratite nas
Košarkaški klub Budućnost, dva dana uoči duela protiv Crvene zvezde u Podgorici u ABA ligi, oglasio se saopštenjem u kojem poziva navijače da budu odgovorni i dostojanstveni.

Utakmica dolazi u nezgodnom trenutku zbog političkih tenzija u Crnoj Gori, ali i nakon izuzetno „napete“ ovogodišnje finalne serije plej-ofa ABA lige.

„Molimo vas da, kao i mnogo puta do sada, pokažemo odgovornost i dostojanstvo, da dočekamo goste u pravom sportskom maniru, kao što je to bio slučaj prilikom utakmice protiv Partizana. Naš klub će u organizacijskom smislu uložiti maksimalan napor da obezbedi da utakmica protekne bez bilo kakvih incidenata, a isto očekujemo i od svih prisutnih“, navodi se u saopštenju Podgoričana.

Kako se ističe, imajući u vidu da je za utakmicu trebovano preko 7.500 karata u pretprodaji, karata neće biti u slobodnoj prodaji, jer su prodate hronološkim redom, računajući od prvih rezervacija upućenih klubu, prenosi Tanjug.

„Zbog svog posebnog značaja i potencijalnog rizika, organizacija ove utakmice je zahtevala specijalne mere bezbednosti, svi koji su poručili, odnosno svi koji imaju karte su po prvi put precizno evidentirani, tako da će u slučaju bilo kakvog neprimerenog i ekscesnog ponašanja snositi ličnu odgovornost“, dodaje se u saopštenju.

„Ne dozvolimo da javnosti bude poslata slika koja nas ne predstavlja u pravom svjetlu, a za to je neophodan i vaš doprinos. Pokažimo i ovog puta da smo klub čije su utakmice na domaćem terenu čuvene po sjajnoj atmosferi i pravoj podršci sa tribina, koji čuva tradiciju gostoprimstva i fer pleja, već punih sedam decenija“, zaključuju iz Budućnosti.

Utakmica 13. kola ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde igra se u ponedeljak od 18 časova u dvorani „Morača“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala