„Maša i medved“ na španskom i engleskom dostigli po 10 miliona pretplatnika

© Foto : Animaccord, 2009Scena iz crtanog filma "Maša i medved"
Scena iz crtanog filma Maša i medved - Sputnik Srbija
Pratite nas
Zvanični Jutjub kanali ruskog crtanog filma „Maša i medved“ na engleskom i španskom jeziku dostigli su po 10 miliona pretplatnika i dobili nagradu Dijamantski stvaralac, saopštila je kompanija „Animakord“.
„Dva zvanična jutjub kanala crtanog filma ’Maša i medved‘, engleski i španski, premašili su po 10 miliona pretplatnika, ponovivši uspeh ruskog kanala iz 2017. godine. Jutjub dodeljuje nagradu Dijamantski stvaralac kanalima sa više od 10 miliona pretplatnika“, saopštila je pres-služba kompanije.

Kompanija je precizirala da je ovaj crtani film prvi ruski animacioni projekat čiji su kanali na stranim jezicima dostigli 10-milionsku publiku na Jutjubu među korisnicima koji govore engleski i španski jezik.

Maša i medved - Sputnik Srbija
Ginisov rekord i novo priznanje — „Maša i medved“ skupili četiri milijarde pregleda na Jutjubu

Ove godine „Maša i medved“ obeležavaju desetogodišnjicu svog postojanja. Ovaj crtani film preveden je na 36 jezika i prikazuje se u više od 100 zemalja. U novembru 2019. godine „Maša i medved“ bili su među prvih pet najtraženijih emisija za decu na svetu, saopštila je nezavisna studija „Parot analitike“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala