Postignut dogovor: Stanković je novi trener Zvezde

© AP Photo / Pier Paolo CitoDejan Stanković
Dejan Stanković - Sputnik Srbija
Pratite nas
Dejan Stanković je novi trener Crvene zvezde! Bivši as crveno-belih, reprezentacije, kao i Lacija i Intera, dogovorio se sa čelnicima našeg najtrofejnijeg kluba da preuzme ekipu, pošto je Vladan Milojević rešio da se povuče sa mesta šefa struke, javile su „Novosti”.

Milojević je potvrdio odlazak uz najavu da će danas u popodnevnim časovima održati oproštajnu konferenciju za štampu. Prethodnih dana imao je nekoliko sastanaka sa čelnicima crveno-belih. Klub mu je ponudio da produži ugovor do 2022. i bolje finansijske uslove, iako novac nikada nije imao bitnu ulogu u ovim dogovorima.

© Sputnik / Radoje PantovićTrener Crvene zvezde Vladan Milojević
Postignut dogovor: Stanković je novi trener Zvezde - Sputnik Srbija
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević

On je još posle utakmice sa Čukaričkim najavio da će se povući i teško ga je bilo odgovoriti. Razlozi se znaju — to su premor i iscrpljenost posle velikog broja teških i zahtevnih izazova, osvojene dve titule, izborene dve Lige šampiona, jedne Lige Evrope.

U Crvenoj zvezdi aktivirali su plan B i brzo su našli zajednički jezik sa Dejanom Stankovićem. Uskoro se očekuje i njegova promocija kao novog Zvezdinog trenera.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala