Ruske zvezde čestitale Sputnjiku peti rođendan

© Sputnik / Kirill KallinikovDigitalna Sputnjikova jelka u čuvenom tržnom centru u Moskvi GUM
Digitalna Sputnjikova jelka u čuvenom tržnom centru u Moskvi GUM - Sputnik Srbija
Pratite nas
Poznati ruski glumci, biznismeni, sportisti i zvezde TV emisije „Laku noć, deco“, koji su prisustvovali otvaranju GUM klizališta, čestitali su međunarodnoj agenciji i radiju Sputnjik pet godina postojanja i predstojeću Novu godinu.

Zvezde su poželele da medijska grupa nastavi sa razvojem i da svojim čitaocima poklanja što više pozitivnih emocija

„Vašim čitaocima želim ljubavi, sreće, harmonije, zdravlja, da svi žive u miru i slozi. Verujte u bajke i snove! Srećna Nova godina!“, poručila je olimpijska šampionka u umetničkom klizanju na ledu Tatjana Navka.

„Hello! Hola! Bonjour! Čestitam vam petu godišnjicu. Govorite mnogo, dugo i na raznim jezicima!“, poželeli su Sputnjiku Hrjuša i Karkuša, zvezde emisije „Laku noć, deco!“.

Poznate ličnosti su svojim autogramima ukrasile digitalnu novogodišnju jelku Sputnjika, koja je postavljena na glavnom trgu u Moskvi.

Digitalna Sputnjikova jelka u GUMu - Sputnik Srbija
Digitalna Sputnjikova jelka iz srca Moskve izveštava na 33 jezika

Jedinstveni inovativni umetnički objekat Sputnjika deo je projekta „Novogodišnje jelke u GUM-u na Crvenom trgu“, koji se realizuje već 12. put. Prema tradiciji kompanije, partneri glavnog tržnog centra u zemlji na skoro dva meseca ga pretvaraju u bajkovitu šumu. Posetioci se mogu prošetati njime od 27. novembra do 19. januara.

Klizalište je otvoreno svakog dana od 10.00 do 23.30 časova do 1. marta.

Na klizalištu će tradicionalno biti organizovane besplatne radionice sa svetskim šampionom u hokeju na ledu Aleksejom Jašinom.

Takođe, tokom ove sezone na GUM klizalištu održaće se dečji turnir u hokeju na ledu, obeležiće se Dan studenata, Dan zaljubljenih i mnogi drugi događaji.

MIA „Rusija sevodnja“ i Sputnjik su informativni partneri GUM klizališta, projekta „Novogodišnje jelke u GUM-u na Crvenom trgu“ i GUM Izložbe.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala