Epilog se još ne nazire: Policajac koji preti samoubistvom pet sati zaključan u stanu /video/

© Tanjug / Sava RadovanovićPolicijski službenik se danas nakon svađe sa suprugom zaključao u stanu u beogradskom naselju Braće Jerković, a policija pokušava da stupi u kontakt sa njim.
Policijski službenik se danas nakon svađe sa suprugom zaključao u stanu u beogradskom naselju Braće Jerković, a policija pokušava da stupi u kontakt sa njim. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Prošlo je više od pet sati otkako je počela kriza u beogradskom naselju Braće Jerković, u kojoj se policijski službenik, za koga se sumnja da je naoružan, nakon svađe sa suprugom zaključao u stanu, a epilog se još ne nazire.

Kako je muškarac sâm u stanu u ulici Vojvode Vlahovića 53, ničija bezbednost osim njegove nije ugrožena, a očekuje se da se drama okonča mirnim raspletom, nakon pregovora.

Ranije je danas MUP saopštio da se policijski službenik nakon svađe sa suprugom zaključao u stanu u beogradskom naselju Braće Jerković, a da su njegovi supruga i sin nakon svađe izašli iz stana.

Na lice mesta zatim su došli pripadnici pregovaračkog tima MUP-a, kao i vatrogasci-spasioci i Hitna pomoć.

Muškarac je posle nekoliko sati, nakon što je bio zatvoren u tom stanu, izašao na terasu i razgovarao sa policijom koja je ispred zgrade.

Iako su medijske ekipe bile udaljene od zgrade oko 200 metara, što je muškarac i tražio, policija je ponovo zatražila od predstavnika medija da se dalje povuku iz bezbednosnih razloga.

Nakon što su se mediji dalje povukli, muškarac je izašao ponovo i nastavio razgovore sa policijom.

Mediji su preneli da je muškarac naoružan i da preti da će se ubiti, kao i da je tokom pregovora sa terase bacio opasač.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala