Bjelica: Treba da budem lider, a igrao sam očajno (video)

© Foto : fiba.basketballNemanja Bjelica razočaran ishodom utakmice Argentina - Srbija
Nemanja Bjelica razočaran ishodom utakmice Argentina - Srbija - Sputnik Srbija
Pratite nas
Košarkaši Srbije poraženi su od Argentine sa 97:87 u četvrtfinalu Mundobasketa.

Nemanja Bjelica je bio samokritičan nakon eliminacije Srbije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva od Kini.

Iako je Srbije važila za jednog od favorita na prvenstvu, moraće da se zadovolji borbom za plasman od 5. do 8. mesta, nakon poraza od Argentinaca.

„Rekao bih toliko toga, ali ću se potruditi da skratim. Težak poraz za nas. Prvo, hoću da se izvinim našim ljudima, zemlji koja je verovala u nas. Imali smo veoma dobar tim, ali znate kako je. Ovaj tip turnira… Možda smo bolji tim od Argentine, ali oni su želeli ovu pobedu više od nas“, kazao je Bjelica na konferenciji za novinare, prenosi „Sport klub“.

„Nismo bili spremni za ovu utakmicu, mentalno, posebno ja. Znam da smo tim, ali kao jedan od lidera, igrao sam očajno. Način na koji su ti momci slavili. Svi su plakali. Zaslužili su ovu pobedu“, rekao je Bjelica.

„Dobra smo grupa ljudi. Želeli smo da osvojimo ovo, ali smo probali na pogrešan način. Godinama smo favoriti... Posebno za četvrtfinale moraš da budeš spreman“, dodao je naš krilni igrač.

„Možda naša grupa nije bila dovoljno čvrsta. Izgledali smo loše na terenu, ali nismo nikoga potcenili. Imali smo loš dan i sada moramo da se spremimo za naredne utakmice“, poručio je Bjelica.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala