Đorđević: Povreda Milosavljevića veliki peh, u Beogradu su dva igrača na koje računamo

© Foto : fiba.basketballSelektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Saša Đorđević
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Saša Đorđević  - Sputnik Srbija
Pratite nas
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević izjavio je danas je povreda Dragana Milosavljevića veliki udarac pred Svetsko prvenstvo u Kini.

Milosavljevića čeka višemesečna pauza zbog povrede ligamenata kolena na meču protiv Turske na Akropolis kupu u Atini, piše Tanjug. 

​„Veliki peh što je ’duh‘ ove ekipe, igrač koji je primer ponašanja i odnosa prema igri i timu, Dragan Milosavljević, doživeo povredu zbog koje će propustiti Svetski šampionat. Imamo još 13 dana do početka prvenstva, u Beogradu su dva igrača na koje računamo. Lučićev oporavak napreduje dobro i očekujemo da će on za pet-šest dana biti spreman da nam se pridruži, a Teodosiću sledi nova magnetna rezonanca i analiza, i situaciju s njim pratimo iz dana u dan“, rekao je Đorđević, a prenosi KSS.

​Đorđević je zadovoljan drugim trijumfom u Atini, protiv Italije sa 96:64.

„Iz odbrane smo krenuli u utakmicu, odbranom smo je završili. Zadovoljan sam, ima naznaka dobrih stvari. Još moramo da bolje prepoznajemo prednosti kada imamo naše visoke igrače u igri i te situacije treba još bolje da koristimo“, zaključio je Đorđević.

Srbija sutra završava turnir u OAKA dvorani mečom protiv Grčke.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala