Unuka Roberta Kenedija pronađena mrtva u porodičnoj vikendici

© AP Photo / Stew MilnePorodično imanje Kenedijevih
Porodično imanje Kenedijevih - Sputnik Srbija
Pratite nas
Serša Kenedi Hil (22), unuka Roberta F. Kenedija, pronađena je mrtva u porodičnoj vikendici u Hajanis Portu u Masačusetsu, a „Njujork tajms“ prenosi da se verovatno predozirala.

Kako se navodi, ona se nalazila u kući svoje bake Etel (91), supruge Roberta Kenedija, ubijenog 1968. godine, a kada je Hitna pomoć u četvrtak popodne došla prevezla ju je u bolnicu gde je konstatovana smrt, prenosi Rojters.

Kako se navodi, portparol bolnice nije se odazivao na pozive Rojtersa, kao ni drugi zvaničnici, a „Njujork tajms“, „Boston gloub“ i drugi mediji pozivaju se na saopštenje porodice Kenedi u kojem je potvrđena smrt devojke, što je poslednja u nizu tragedija jedne od najpoznatijih američkih političkih dinastija.

„Srca su nam slomljena zbog gubitka naše voljene Serše. Njen život bio je ispunjen nadom, obećanjima i ljubavlju“, navodi se u saopštenju porodice.

„Njujork tajms“ se poziva na dva neimenovana svedoka bliska porodici koja tvrde da se devojka predozirala.

Serša Hil je studirala na bostonskom koledžu, gde je bila potpredsednica Demokratske omladine, a pisala je i o svojoj borbi sa mentalnom bolešću 2016. godine.

Ona je bila jedino dete Pola Mičela Hila i Kortni Kenedi Hil, koja je bila peto od 11 dece Etel i Roberta Kenedija.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala