Muzičari „Ramštajna“ prošetali Sankt Peterburgom uoči koncerta

© Sputnik / Anton Stekov / Uđi u bazu fotografijaSolista rok grupe "Ramštajn" Til Lindeman na koncertu u Rusiji
Solista rok grupe Ramštajn Til Lindeman na koncertu u Rusiji - Sputnik Srbija
Pratite nas
Muzičari popularne nemačke rok grupe „Ramštajn“ prošetali su Sankt Peterburgom pred koncert u tom gradu, a neki od njih su uspeli i da zaplove Nevom.

Muzičari „Ramštajna“ počeli su obilazak grada razgledanjem Ermitaža, zatim su razgovarali s obožavaocima i krenuli u šetnju gradom, kako bi razgledali znamenitosti severne prestonice Rusije.

Bubnjar Kristof Šnajder je na svom Instagram profilu objavio fotografije s obožavaocima.

A post shared by Christoph Doom Schneider (@christoph_schneider_rammstein) on

Ritam gitarista Paul Landers fotografisao se ispred Hrama Spasa na krvi i ispred krstarice „Aurora“. Sličnu fotografiju napravio je pre 15 godina, zbog čega su obožavaoci odmah napravili prigodan kolaž.

View this post on Instagram

A post shared by Paul Landers (@paullanders_official) on

Pevač Til Lindeman je 1. avgusta plovio brodićem po Nevi, dobivši priliku da jedno vreme upravlja plovilom.

Klavijaturista Kristijan Lorenc, bas gitarista Oliver Ridel i gitarista Rihard Kruspe nisu objavili postove o boravku u Sankt Peterburgu na društvenim mrežama.

Grupa je nakon prethodnog koncerta u Moskvi, održanom 29. jula na stadionu „Lužniki“, na Instagramu objavila fotografije s koncerta, uz komentar: „Rusijo, volimo te!“. 

Turneja grupe po Evropi počela je 27. maja u Nemačkoj, a obuhvata i koncerte u Pragu, Kopenhagenu, Roterdamu, Beču, Rigi, Oslu i drugim gradovima.

Grupa „Ramštajn“ veoma je popularna u Rusiji, a frontmen benda Til Lindeman rado dolazi u tu zemlju. Prema pisanju nemačkih medija, Lindeman ne bi imao ništa protiv toga da dobije ruskog državljanstvo, kako kaže, iz praktičnih razloga — „da bi svako mogao da ga pozove u Rusiju, a da se on jednostavno spakuje i krene“.

Obožavaoci u Rusiji spremni su da čekaju i po nekoliko sati da bi dobili autograme od članova benda, a za aktuelne koncerte počeli su da kupuju karte još u decembru prošle godine.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala