Kuzmića bude iz kome

© AFP 2023 / OZAN KOSEKošarkaš Ognjen Kuzmić na utakmici Srbija-Belgija u okviru Evropskog prvenstva u Istanbulu
Košarkaš Ognjen Kuzmić na utakmici Srbija-Belgija u okviru Evropskog prvenstva u Istanbulu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Košarkašu Crvene zvezde Ognjenu Kuzmiću, posle jučerašnje maksilofacijalne operacije, danas je urađen novi detaljan pregled skenerom, saopštili su crveno-beli.

„Novi pregledi skenerom glave i pluća pokazali su da nema komplikacija, a Kuzmiću sledi buđenje iz indukovane kome. Klub se još jednom zahvaljuje svima na iskazanoj brizi za zdravstveno stanje našeg košarkaša. Novi pregledi glave i pluća skenerom, koje je obavio lekarski tim Urgentnog centra u Beogradu, pokazali su da nema pojave novih procesa i komplikacija povreda glave (mozak i dalje blago otečen nakon traume)“, stoji u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

Dodaje se da su novi pregledi pluća pokazali znatno bolje rezultate, pa će odlukom lekarskog tima Kuzmić polako biti probuđen iz stanja indukovane kome, u kom se nalazi od nedelje, kada je doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

„KK Crvena zvezda još jednom zahvaljuje svima koji i dalje svakodnevno izražavaju brigu i pružaju veliku podršku našem igraču. Klub će, kao i dosad, nastaviti svakodnevno i u dogovoru sa lekarskim timom da informiše javnost o zdravstvenom stanju reprezentativca Srbije i košarkaša Crvene zvezde“, navodi se u saopštenju.

Reprezentativac Srbije doživeo je prelome obe vilice i grudnog koša u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala