„Gospodin Nitko“ se na neobičan način kandidovao za predsednika Hrvatske (video)

© Foto : jutjub/ Gospodin NitkoGospodin Nitko
Gospodin Nitko - Sputnik Srbija
Pratite nas
Anonimni gejmer iz Nina koji sebe zove „Gospodin Nitko“ objavio je na Jutjubu svoju kandidaturu za predsednika Hrvatske, a lice je na snimku „zamutio“, kako bi ostao — „niko“.

On je u saopštenju za medije naveo da je „kao najpozitivniji političar po izboru građana“ odlučio da se obrati javnosti preko Jutjuba i da se kandiduje za predsednika, prenosi „N1.hr“.

„Niko“ navodi da je odlučio da krene u kampanju za predsedničke izbore pod sloganom — „Resetujmo Hrvatsku“, a njegov glavni cilj je — da probudi mlade i da skrene pažnju na njihove probleme.

„Iako su ovlašćenja predsednika ograničena, smatram da, uz današnje kanale komunikacije, predsednik može i mora da vrši pritisak na Vladu i Sabor kako bi se sprovodile mere kojima je cilj, između ostalog, sprečavanje demografske kataklizme“, rekao je „gospodin Niko“.

„Već mesecima ’gospodin Nitko‘ je jedan od najpozitivnijih političara u Hrvatskoj i u samom je vrhu po simpatijama građana. Podstaknut svojom popularnošću gospodin Nitko smatra da je njegova dužnost i odgovornost da se kandiduje za predsjednika Hrvatske“, dodao je on.

„Niko“ kaže da je „hardkor gejmer“, zaljubljenik u alpinizam i u penjanje, kao i da se zalaže za kulturu pametnih gradova.

Rodom je iz Nina, ima ženu i sina.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala