Nikita Mihalkov: Zelenski je još u umetničkom zanosu, ne zna šta ga čeka

© Sputnik / Ramilь Sitdikov / Uđi u bazu fotografijaNikita Mihalkov
Nikita Mihalkov - Sputnik Srbija
Pratite nas
Režiser Nikita Mihalkov smatra da novoizabrani predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski još ne shvata sasvim kakav je „čudovišni teret“ problema dobio i da je još u umetničkom zanosu kada je reč o njegovim budućim obavezama.
Vladimir Zelenski - Sputnik Srbija
„Osećam se kao Putin!“ Kako je „Zelenski“ nasamario Makrona

„Potpuno sam saglasan s našim rukovodstvom da je izbor Vladimira Zelenskog za predsednika katastrofalan krah onoga što je Porošenko činio poslednjih godina. On je izabran samo kao alternativa onome što je bilo. Zelenski se proslavio time što je igrao predsednika u ’Slugi naroda‘ i gledaocima se učinilo da će on biti upravo takav. To je veoma žalosna zabluda“, rekao je Nikita Mihalkov novinarima.

On je naveo da sadašnje ponašanje Zelenskog podseća na nastavak serijala „Sluga naroda“, a ne na „shvatanje čudovišnog tereta koji je dobio“.

„Mislim da on čak i ne shvata šta je dobio… Veoma važno pitanje jeste ko će biti pored njega. Želim mu uspeh, ali čini mi se da se on trenutno nalazi u umetničkom zanosu o tome šta mu predstoji“, dodao je režiser.

Drugi krug predsedničkih izbora u Ukrajini održan je 21. aprila. Komičar Vladimir Zelenski, koji se, pored ostalog, proslavio ulogom predsednika Ukrajine u seriji „Sluga naroda“, pobedio je aktuelnog šefa države Petra Porošenka, osvojivši 73,22 odsto glasova birača.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala