„Osećam se kao Putin!“ Kako je „Zelenski“ nasamario Makrona

© AP Photo / Sergei GritsVladimir Zelenski
Vladimir Zelenski - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ruski prankeri Vladimir Kuznjecov (Vovan) i Aleksej Stoljarov (Leksus) pozvali su predsednika Francuske Emanulea Makrona, a jedan od njih se predstavio kao novi ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski.

Razgovor je počeo čestitkom Makrona, koji je poželeo Zelenskom da uživa u pobedi na predsedničkim izborima u krugu bližnjih i rodbine.

„Veliko Vam hvala za podršku, 73 odsto — osećam se kao Vladimir Putin, on ima iste takve rezultate“, našalio se lažni Zelenski.

Maša i Leksus - Sputnik Srbija
EKSKLUZIVNO On je prevario Porošenka, Stoltenberga i Gvaida...(video)

Makron je izjavio da sistem u Ukrajini funkcioniše „malo drugačije“ nego u Rusiji i da rezultat pobede Zelenskog „izgleda prirodnije“.

Sagovornici su potom razgovarali o eventualnom izručenju Petra Porošenka u slučaju da reši da se krije od ukrajinskog pravosuđa u Francuskoj.

Posle toga, „Zelenski“ i Makron su razgovarali o situaciji u Donbasu i Minskom procesu. Pranker je rekao da je Porošenkova politika bila neefikasna, kao i da bivši ukrajinski predsednik nije odgovarajuća figura jer je ometao ujedinjenje Evrope.

Predsednik Francuske je odgovorio da je Zelenski u pravu i da može da računa na njegovu podršku.

Pranker je na kraju razgovora čestitao Makronu Uskrs i izjavio da će proslaviti pobedu, ali „da neće biti tako pijan, kao što je obično bio Porošenko“.

Drugi krug predsedničkih izbora u Ukrajini održan je 21. aprila. Za predsednika Ukrajine izabran je komičar Vladimir Zelenski, koji je dobio 73,22 odsto glasova birača.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala