Bivši Trampov savetnik: Kina je pretnja Zapadu, a ne Rusija

© AP Photo / J. Scott ApplewhiteBivši savetnik američkog predsednika Stiv Benon
Bivši savetnik američkog predsednika Stiv Benon - Sputnik Srbija
Pratite nas
Bivši savetnik američkog predsednika Donalda Trampa izjavio je danas da je „otrovna“ atmosfera koja je nastala u Vašingtonu tokom istrage o ruskom mešanju u američke predsedničke izbore 2016. unazadila napore da se zajedno sa Rusijom ujedini „judeo-hrišćanski zapad“.

Donald Tramp - Sputnik Srbija
Pravda za Trampa, ali ne i za Rusiju
Stiv Benon, bivši glavni strateg Bele Kuće, u razgovoru sa novinarima u Rimu izjavio je da je Kina, a ne Rusija, osnovna pretnja zapadnom svetu, prenosi AP.

Benon koji u Italiji radi na ujedinjenju birača nacionalista pred izbore za Evropski parlament 22. maja, pohvalio je rad specijalnog istražitelja Roberta Milera, čija je istraga pokazala da izborni štab američkog predsednika Donalda Trampa nije sarađivao sa Rusima, ali je ceo taj proces opisao kao ometajući.

„Na kraju moramo ujediniti judeo-hrišćanski zapad, a Rusija je deo toga, a sada će to potrajati još mnogo, mnogo decenija“, rekao je Benon.

Benon, koji je katolik, takođe je napao papu Franju, koji je često pozivao na prihvatanje i saosećanje prema migrantima, rekavši da bi on trebalo više da se usredsredi na popravljanje stanja u crkvi zbog optužbi za seksualna zlostavljanja i da se drži izvan politike, prenosi agencija.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala