Popović: Dačić je jednom već izdao Vučića

© Foto : snpNenad Popović
Nenad Popović - Sputnik Srbija
Pratite nas
Onaj ko misli da će ministar Ivica Dačić ostati lojalan Vučiću nema pojma o politici, izjavio je ministar Nenad Popović reagujući na izjavu šefa srpske diplomatije da ne pamti da je neko toliko napao predsednika Aleksandra Vučića, kao što je to učinio ministar Popović kritikom ideje da je razgraničenje moguće rešenje za Kosovo.
Ivica Dačić - Sputnik Srbija
Dačić: Popović narušava državno jedinstvo

„Ja se svojih uverenja ne odričem i ne izdajem ljude kojima pružim ruku. Celo Kosovo je za mene Srbija. Ni metar manje. Ostajem lojalan svojoj politici i po cenu da ne budem u vlasti“, naveo je Popović, u izjavi dostavljenoj Tanjugu.

Popović navodi da je „Dačić već jedanput izdao Vučića“, kada je 2008. godine javno stavio potpis na podršku aktuelnom predsedniku Srbije u kandidaturi za gradonačelnika Beograda, da bi ga posle tajno pogazio i dogovorio vlast sa Borisom Tadićem i Draganom Đilasom.

Gostujući na televiziji „Pink“, Dačić je ranije rekao da „ne pamti da je neko toliko napao predsednika Aleksandra Vučića, kao što je to učinio ministar za inovacije Nenad Popović kritikom ideje da je razgraničenje moguće rešenje za Kosovo“.

„Tu je situacija jasna, Popović ne podržava ono što je izneo predsednik Vučić. Ako neko misli da je Popović napao mene, taj nema pojma o politici“, rekao je Dačić.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala