U Americi optužuju ruske medije jer prenose – istinu

© Sputnik / Ilья Pitalev / Uđi u bazu fotografijaStudio televizije Russia Today u Moskvi
Studio televizije Russia Today u Moskvi - Sputnik Srbija
Pratite nas
Bivša zamenica ministra unutrašnjih poslova SAD Suzan Spoulding optužila je ruske medije što govore istinu ne zato da bi Amerikancima bilo bolje, već kako bi oslabili Ameriku.
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova na redovnom brifingu - Sputnik Srbija
Zaharova: Saradnici RT-a su dokazali svetu da su novinari

„Neophodno je osnažiti svest naše javnosti. Smatram da je neophodno da američki visoki zvaničnici objasne kako naši protivnici koriste iformacione ratove“, ocenila je Spouldinogva na konferenciji Centra za strateška i međunarodna istraživanja na temu globalne bezbednosti.

Prema njenim rečima, ponekad ti protivnici ne moraju ništa ni da izmišljaju, već da koriste istinitu informaciju, ali da je ponavljaju u jednostranom smislu.

Između ostalog, ona je ukazala i na emisiju „Američki advokat“, koja se jednom nedeljno emituje na televiziji RT, u kojoj se stalno skreće pažnja javnosti na prisutnost korupcije unutar američkog sudskog sistema. „Čak to potvrđuju i naši političari i stručnjaci“, dodala je.

„Ne mislim da je to neistina, ali smatram da je to jednostrano mišljenje. Dakle, mi smo primorani da prihvatimo to što nam govore iznova i iznova kroz tu propagandu. Međutim, ta propaganda nije tu da bi odgovorila na naša pitanja. Rusija nije ni na čijoj strani, sem na sopstvenoj, i ona ne želi da nama bude bolje već da nas oslabi“, zaključila je ona.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala