Crne ili braon? Tviter eksplodirao zbog Junkerovih različitih cipela (foto, video)

© AFP 2023 / FREDERICK FLORINŽan-Klod Junker i Martin Šulc
Žan-Klod Junker i Martin Šulc - Sputnik Srbija
Pratite nas
Oluja na Tviteru izbila je nakon što je primećeno da Žan-Klod Junker nosi cipele različite boje tokom konferencije za štampu. Pojedini su za to okrivili alkohol, ali je priča potencijalno i malo dublja.

Na videu koji je postavljen na Tviter vidi se predsednik Evropske komisije Junker koji završava konferenciju za novinare u Briselu. U jednom trenutku, dok se Junker okreće na podijumu, čini se da je njegova leva cipela crna, dok izgleda da je desna braon boje.

Dok odlazi, boje cipela se spajaju u jednu, što ukazuje na moguću optičku iluziju. Međutim, na snimku se takođe vidi i žena koja se približava Junkeru, oboje zagledaju njegovu obuću, a zatim zvaničnik EU žurno odlazi.

​Tviteraši, u svakom slučaju, nisu propustili priliku da „opletu“ po Junkeru. Neki su ukazali na njegove afinitete prema određenim stvarima, dok su drugi napomenuli da šef Evropske komisije predstavlja jednu od najozbiljnijih i najjačih država u EU.

Snimci su napravljeni nakon Junkerove konferencije za novinare sa predsednikom Južnoafričke Republike Sirilom Ramafosom i predsednikom Evropskog saveta Donaldom Tuskom. Ipak, Junkerove cipele su iste boje (crne) na zvaničnoj fotografiji napravljenoj pre ili posle događaja.

Junker (63) je već dobro poznat po trenucima kao što je ovaj. Tokom proteklih nekoliko godina, uhvaćen je na snimku kako je izgubio ravnotežu i spotakao se među svetskim liderima, a poznat je i po pozdravljanju kolega političara šljapkanjem i poljupcima.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala