„Nisam spreman da je pustim“: Ruske društvene mreže bruje o tragičnoj ljubavi iz Kerča

© VK.comArmen Badaljan i Viktorija Demčuk
Armen Badaljan i Viktorija Demčuk - Sputnik Srbija
Pratite nas
Mladić koji je u kerčkoj tragediji izgubio voljenu devojku, nalazi se u bolnici u Krasnodaru u teškom stanju, pošto je pokušao da izvrši samoubistvo, rekao je gradonačelnik Kerča Sergej Borozdin.
U Kerču i Sevastopolju proglašen je dan žalosti za žrtvama masakra na Politehničkom koledžu. - Sputnik Srbija
Kerč dan posle: Niko ne može da poveruje da ih više nema (video)

Na društvenoj mreži „Vkontakte“ pojavilo se saopštenje da je mladić Armen Badaljan, čija je devojka Viktorija Demčuk bila teško povređena u pucnjavi i eksploziji na kerčkom koledžu, a potom preminula u bolnici, iskočio kroz prozor i sa slomljenom kičmom prebačen u bolnicu.

„To je jedini takav slučaj i uveren sam da ih više neće biti, psiholozi rade po socijalnim grupama“, rekao je Borozdin.

Drugovi iz razreda kažu da je 17-godišnja studentkinja i model Viktorija Demčuk bila jedna od najpopularnijih devojaka na koledžu. Kada je njen kolega, student Vladislav Rosljakov aktivirao ručno pravljenu bombu u kantini u sredu ujutru, ona se našla u epicentru eksplozije.

„Iskreno, ceo život mi je bio loš. Vika je bila poklon za idiota poput mene“, napisao je Armen na društvenoj mreži „Vkontakte“. 

Politehnička škola u Kerču nakon eksplozije - Sputnik Srbija
Kerčki napadač se spremao za napad od januara 2017.

„Mnogo je volim. Ona je najbolja stvar koja mi se ikad desila. Nisam spreman da je pustim. To je istina i ja to ne krijem i ne zanima me šta drugi misle ili kažu o tome“, napisao je mladić.

Armenova sestra kaže da je on bio u stanju šoka kada se tragedija desila, ali da niko nije mogao da predvidi šta će da uradi.

U ranim satima u petak, Badaljan je promenio status na mreži VK: „Volim te, zauvek zajedno“. Nakon toga, skočio je kroz prozor sa četvrtog sprata.

U petak je, kako je navela administracija Kerča, mladić prebačen avionom u bolnicu u Krasnodaru. To je ista bolnica u kojoj je i ona lečena.

U sredu je student četvrte godine Vladislav Rosljakov pucao u ljude i aktivirao bombu na Kerčkom politehničkom koledžu. Prema poslednjim informacijama, poginula je 21 osoba, a ranjeno je više od 50 ljudi. 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala