Srbija na „crnoj listi“? Evo šta kaže Gugl

© REUTERS / Dado RuvicSilueta čoveka ispred loga Gugla
Silueta čoveka ispred loga Gugla - Sputnik Srbija
Pratite nas
Problem sa servisima Gugla u Srbiji trebalo bi da bude rešen u najskorije vreme, a čemu su premijerka Ana Brnabić i njen tim dobili potvrdu od menadžmenta kompanije u SAD.
Silueta čoveka ispred loga Gugla - Sputnik Srbija
Gugl otkrio vojnu tajnu: Snimljene lokacije glavnih štabova

Od menadžmenta Gugla dobijena su čvrsta uveravanja da Srbija nije stavljena na „crnu listu“ te kompanije, te da je reč o tehničkom, a ne, kako su pojedini mediji i društvene mreže preneli, o političkom, finansijskom ili pravnom problemu.

Predsednica vlade i njen tim, naime, u stalnom su kontaktu s predstavnicima „Gugla“, odnosno s menadžmentom kompanije u SAD upravo zbog informacija koje su se u javnosti pojavile, a prema kojima je Srbija stavljena na „crnu listu“ te kompanije. 

U saopštenju iz kabineta premijerke navodi se da su dobijena čvrsta uveravanja da je reč o tehničkom problemu, te da se očekuje u najskorije vreme rešenje upravo tog tehničkog problema i nastavak normalnog funkcionisanja svih servisa kompanije „Gugl“ u Srbiji.

„Verujemo da će se kompanija Gugl uskoro o ovome izjasniti“, navedeno je u saopštenju, u kojem se još apeluje na javnost da se ovako važne informacije ubuduće najpre provere. 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala