Putin raspolaže informacijama da je Boširov civilno lice

© REUTERSAleksandar Petrov i Ruslan Boširov
Aleksandar Petrov i Ruslan Boširov - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Rusije Vladimir Putin raspolaže informacijama da je Ruslan Boširov, kog London sumnjiči da je umešan u „slučaj Skripalj“, civilno lice, saopštio je novinarima portparol Kremlja Dmitrij Peskov.
Ruslan Boširov, koga britanske vlasti sumnjiče za umešanost u trovanje Skripaljevih u Solsberiju, tokom intervjua za televiziju RT - Sputnik Srbija
Šta se dobije kada „ruskog špijuna Čepigu“ tražite na Interpolovoj poternici

„On poseduje takve informacije“, odgovorio je Peskov na pitanje novinara zašto je predsednik Rusije siguran da je Boširov civil.

Pres-sekretar predsednika Rusije je obećao da će proveriti da li je ruski predsednik nagradio pukovnika Anatolija Čepigu i obavestiti javnost.

Odgovarajući na pitanje novinara da li pukovnik Čepiga, o kom se govori u istrazi, liči na Ruslana Boširova, Peskov je izjavio da ima mnogo ljudi koji liče jedni na druge.

„Međutim, ko je građanin koji se navodi u toj istrazi, ne mogu vam tačno reči jer ne raspolažem takvim informacijama“, dodao je pres-sekretar predsednika Rusije.

Sajt britanskog projekta „Belingket“ je u saradnji sa listom „Insajder“ objavio članak u kom se tvrdi da je osumnjičeni za umešanost u „slučaj Skripalj“ Ruslan Boširov navodno pukovnik GRU Anatolij Čepiga.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala