Šala ili provokacija: Netanijahu jedan od uzroka ćelavljenja Izraelaca

© AP Photo / Gali TibbonPremijer Izraela Benjamin Netanijahu
Premijer Izraela Benjamin Netanijahu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Na sajtu „Klalita“, najveće od četiri izraelske organizacije za zdravstvene usluge kojima upravlja država, objavljen je članak u kojem je navedeno da je jedan od uzročnika ćelavljenja Izraelaca ponovna pobeda premijera Benjamina Netanijahua na izborima.

Kako prenose izraelski mediji, članak u kojem se govori o mitovima i činjenicama u vezi sa kosom, vlastima je prijavio jedan od posetilaca sajta.

Med - Sputnik Srbija
Tajne ruske medicine: Magijska moć meda i cimeta

U članku se navodi da „ćelavljenje može da bude izazvano zbog izlaganja stresu ili mentalnog pritiska“.

„Događaj koji dovodi do ćelavljenja mora da bude veoma značajan — hospitalizacija na intenzivnoj nezi, smrt voljene osobe ili pak objava da je Netanijahu pobedio na izborima. Ponovo“, pisalo je u članku prema tvrdnji korisnika sajta.

List „Aruc Ševa“ navodi da je nakon žalbe tog korisnika deo teksta koji se odnosi na Netanijahua u ponedeljak ujutru uklonjen sa sajta, preneo je Tanjug.

Iz „Klalita“ je u međuvremenu stiglo izvinjenje zbog tog „neukusnog teksta koji je pokušao da zdravstveni fenomen opiše na lakomislen način“.

„Tekst koji je inkorporiran u članak o profesionalnoj medicinskoj temi odmah je uklonjen, a iz ovoga su naučene lekcije“, piše u saopštenju.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala