Francuski fudbaleri žele da ostanu u Rusiji

© Sputnik / Vladimir Astapkovič / Uđi u bazu fotografijaFrancuski fudbaler Samuel Umtiti nakon postignutog gola na utakmici Svetskog prvenstva u fudbalu 2018. protiv reprezentacije Belgije
Francuski fudbaler Samuel Umtiti nakon postignutog gola na utakmici Svetskog prvenstva u fudbalu 2018. protiv reprezentacije Belgije - Sputnik Srbija
Pratite nas
Fudbaleri reprezentacije Francuske Samuel Umtiti i Blez Matuidi u intervjuu za francuski list „Figaro“ ispričali su da su veoma zadovoljni atmosferom u reprezentaciji i da bi želeli da ostanu u Rusiji još nekoliko meseci.
Reklama za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. u Rusiji - Sputnik Srbija
Predsednik FIFA: SP u Rusiji je najbolji Mundijal u istoriji

Umiti je priznao da mu se mnogo sviđa „divna atmosfera“ koja vlada u timu i da bi želeo da tako provede još mesec dana. „Toliko nam je zabavno i uvek imamo nešto da radimo. Utisci su vrlo neobični“, objasnio je fudbaler.

Vezni igrač Blez Matuidi takođe je zadovoljan vremenom provedenim u Rusiji i nazvao je ovaj turnir najboljim u svojoj karijeri.

„Učestvovao sam na četiri međunarodna turnira, ali upravo ovde mi je bilo najbolje. Imamo mlad i veseo tim. Ovde vlada odlična atmosfera. Toliko je dobro da bih ovde mogao da ostanem mesecima“, priznao je fudbaler.

Finalna utakmica Svetskog prvenstva u fudbalu 2018, u kojoj će se sastati reprezentacije Francuske i Hrvatske, odigraće se na stadionu „Lužnjiki“ u Moskvi u nedelju 15. jula.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala