Predsednik FIFA: SP u Rusiji je najbolji Mundijal u istoriji

© Sputnik / Nina Zotina / Uđi u bazu fotografijaReklama za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. u Rusiji
Reklama za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. u Rusiji - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik FIFA Đani Infantino izjavio je da je Svetsko prvenstvo u fudbalu u Rusiji najbolje u istoriji i da bi želeo da zahvali svima koji su učestvovali u organizaciji i pripremi turnira.
Predsednik FIFA Đani Infantino i predsednik Rusije Vladimir Putin na Crvenom trgu u Moskvi - Sputnik Srbija
Infantino: Na Mundijalu u Rusiji osećam se kao dete u prodavnici igračaka

„Neverovatno, predivno Svetsko prvenstvo. Od samog početka turnira doživljavamo neverovatne emocije jer se nalazimo ovde, a za dva dana održaće se i vrhunac svega ovog — finale. U prethodne dve godine sam govorio da će Svetsko prvenstvo 2018. biti najbolje do sada. Sada mogu još jednom da kažem, ali sa uverenošću, da je ovo najbolje Svetsko prvenstvo u istoriji. Želeo bih da se zahvalim svima koji su bili uključeni u organizaciju i pripremu turnira“, rekao je Infantino na konferenciji za novinare.

„Veliko hvala ruskom narodu, celoj Rusiji. Zahvaljujem se Vladi, predsedniku Vladimiru Putinu, lokalnom organizacionom odboru i Fudbalskom savezu Rusije. Svima onima koji su u ovoj zemlji obezbeđivali optimalno održavanje Svetskog prvenstva, najboljeg u istoriji. Srce i osmeh Svetskog prvenstva — volonteri, hiljade ljudi koji su radili na organizaciji turnira“, dodao je Infantino.

Svetsko prvenstvo u fudbalu održava se od 14. juna do 15. jula u 11 gradova Rusije. Finale turnira između reprezentacija Francuske i Hrvatske igra se 15. jula na stadionu „Lužnjiki“ u Moskvi.

 

 

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala