Infantino otkrio o čemu priča sa predsednicima na utakmicama

© Sputnik / Vitaliй Belousov / Uđi u bazu fotografijaKralj Španije Felipe VI i predsednik FIFA Đani Infantino na utakmici osmine finala Svetskog prvenstva u fudbalu između Španije i Rusije
Kralj Španije Felipe VI i predsednik FIFA Đani Infantino na utakmici osmine finala Svetskog prvenstva u fudbalu između Španije i Rusije - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik FIFA Đani Infantino ispričao je novinarima o čemu razgovara u loži sa predsednicima država na utakmicama Svetskog prvenstva u fudbalu.
Reklama za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. u Rusiji - Sputnik Srbija
Predsednik FIFA: SP u Rusiji je najbolji Mundijal u istoriji

„Razgovaramo o fudbalu, o emocijama. Na kraju utakmice moram nekoga da smirujem. Ali ako jednom kažem da će njegova reprezentacija dati gol, uvrediću drugog. Ja sam kao sudija u tom trenutku“, priznao je Infantino.

„Naravno, tamo je sve diplomatično i niko se neće smrtno uvrediti. To su živi ljudi, kao i vi i ja, i oni takođe s vremena na vreme žele da se opuste, nasmeju i pogledaju fudbal“, dodao je on.

„Znate, kada ljudi, veliki političari, dolaze ovamo, mi ne govorimo o politici, mi razgovaramo o fudbalu. Sa svim liderima država pokušavam da razgovaram o fudbalu. To je ono o čemu smo razgovarali na prethodnim utakmicama“, dodao je on.

Svetsko prvenstvo u fudbalu održava se u 11 gradova Rusije od 14. juna. Finalna utakmica između reprezentacija Francuske i Hrvatske održaće se 15. jula na stadionu „Lužnjiki“ u Moskvi.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala