Pamela dolazi na utakmicu Francuska—Belgija

© Sputnik / Maksim Blinov / Uđi u bazu fotografijaGlumica i manekenka Pamela Anderson na konferenciji za medije u Moskvi
Glumica i manekenka Pamela Anderson na konferenciji za medije u Moskvi - Sputnik Srbija
Pratite nas
Fudbalski savez Francuske naručio je avion za porodice igrača francuske reprezentacije da bi oni mogli da prisustvuju utakmici reprezentacije protiv Belgije u polufinalu Svetskog prvenstva u Sankt Peterburgu, među pozvanima je i poznata glumica i manekenka Pamela Anderson, saopšteno je na sajtu časopisa „Ekip“.
Navijači Francuske na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Rusiji 2018. - Sputnik Srbija
Makron stiže na Mundijal, nema sastanka sa Putinom

„Pamela Anderson, prijateljica Adila Ramija, treba da putuje. Glumica je to rekla kasno, ali Fudbalski savez Francuske ju je pozvao kako bi iznenadila odbrambenog igrača“, navodi se u saopštenju.

Ranije je Jelisejska palata saopštila da će predsednik Francuske Emanuel Makron doći da podrži reprezentaciju Francuske u polufinalnoj utakmici u Sankt Peterburgu. Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je za Sputnjik da Moskva pozdravlja Makronovu odluku da dođe u Rusiju na Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Utakmica Francuska—Belgija igra se 10. jula. Utakmici u Sankt Peterburgu takođe će prisustvovati belgijski ministar spoljnih poslova, Didije Renders, koji je takođe bio na utakmici četvrtine finala sa Brazilom u Kazanju.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala