Šampion Formule 1 dolazi na finale Mundijala

© Sputnik / Anton Denisov / Uđi u bazu fotografijaFudbaleri Engleske nakon pobede nad reprezentacijom Kolumbije na Svetskom prvenstvu u fubalu
Fudbaleri Engleske nakon pobede nad reprezentacijom Kolumbije na Svetskom prvenstvu u fubalu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Četvorostruki šampion Formule 1 Luis Hamilton doći će na Svetsko prvenstvo u fudbalu ukoliko Engleska uđe u finale, prenose britanski mediji.
Ed Širan na jednom od nastupa - Sputnik Srbija
Britanska zvezda usput navija za Englesku, a nastup je održao u dresu svog favorita (foto)

„(Finale) je sledeće subote i taj dan sam ostavio slobodan, jer želim da budem u Rusiji i podržim ih! Rezervisao sam kartu i spreman sam da idem“, rekao je Hamilton, prenosi portal „Skaj sports“.

Engleska je pobedila Kolumbiju sa 4:3 nakon izvođenja jedanaesteraca. Reprezentacija će se sada sastati sa Švedskom u četvrtfinalnoj utakmici u Samari.

„Strast je luda kod svih koji gledaju svoju zemlju kako igra. Izgleda da je to u DNK — ludo je i uzbudljivo“, dodao je Hamilton.

Svetsko prvenstvo u fudbalu prvi put se održava u Rusiji, od 14. juna do 15. jula. Utakmice se igraju u 11 gradova: Moskvi, Sankt Peterburgu, Volgogradu, Jekaterinburgu, Kazanju, Kalinjingradu, Nižnjem Novgorodu, Rostovu na Donu, Samari, Saransku i Sočiju.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala