Britanska zvezda usput navija za Englesku, a nastup je održao u dresu svog favorita (foto)

© AP Photo / Photo by Chris PizzelloEd Širan na jednom od nastupa
Ed Širan na jednom od nastupa - Sputnik Srbija
Pratite nas
Engleski pevač Ed Širan iznenadio je sve prisutne na festivalu Rok Verčter kada je tokom sopstvenog koncerta na binu izašao sa belgijskom trobojkom i u dresu „crvenih đavola“.
Belgijanci proslavljaju gol - Sputnik Srbija
Od „samuraja“ spektakl za kraj, blesak Belgije u 90+ vredan četvrtfinala (foto)

Pored toga što je izuzetno popularan pevač, kojeg je zbog velikog doprinosa muzici i humanitarnom radu odlikovala engleska kraljica, Ed Širan je i veliki ljubitelj fudbala. Verovatno biste očekivali da podržava svoju Englesku, iako je ona protiv Belgije odigrala prilično slabo. Na muzičkom festivalu u belgijskom Verčteru, on se na sceni pojavio u belgijskom dresu, sa obeležjima napadača Drisa Mertensa.

Ni sam koncert nije mogao da prođe bez „najvažnije sporedne stvari na svetu“. U pauzi između pesama, Širan je govorio o fudbalu, izražavajući saučešće „momcima koji bi sad radije bili kod kuće i gledali Svetsko prvenstvo“. Oko 10 uveče čak je javio prisutnima rezultat sa meča između Hrvatske i Danske.

Širan je na kraju rekao: „Naravno da navijam za Englesku, ali verujem da će Belgija da osvoji Svetsko prvenstvo“.

Dris Mertens nije propustio da pohvali Širana na Tviteru:

„Tvoj muzički ukus je sjajan, ali tvoj ukus za fudbal je još bolji!“, napisao je belgijski napadač, podelivši i fotografiju pevača sa obeležjima „crvenih đavola“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala