Završena talačka kriza u moskovskoj prodavnici, napadač uhapšen

© Sputnik / Natalья Seliverstova / Uđi u bazu fotografijaPolicijsko vozilo
Policijsko vozilo - Sputnik Srbija
Pratite nas
Moskovska policija uhapsila je muškarca koji je držao kao taoca prodavačicu u jednoj prodavnici u Moskvi, saopštila je pres-služba moskovske Glavne policijske uprave Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije.

„Muškarac koji je nelegalno držao devojku u prodavnici je uhapšen. Devojka je zadobila manje povrede i sada dobija neophodnu medicinsku pomoć“, objašnjava se u saopštenju pres-službe.

Moskovska policija prethodno je opkolila prodavnicu „Diksi“, gde je nepoznata osoba držala kao taoca prodavca radnje, saopštila je pres-služba moskovske Glavne policijske uprave.

Policija je navela da je dobila dojavu da u prodavnici u Velikoj akademskoj ulici muškarac nezakonito drži zaposlenog radnika prodavnice.

​„Policija je zajedno sa pripadnicima Rosgvardije opkolila mesto incidenta i preduzima mere hapšenja ovog lica“, saopštila je služba za medije.

Prema informacijama televizije „Peti kanal“, muškarac je pretio prodavcu nožem — on zahteva 300 hiljada rubalja i da predstavnici policije pregovaraju sa njim. Moguće je da je povređena radnica prodavnice. Pretpostavlja se da je napadač pijan. Identitet napadača još nije utvrđen.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala