Španija u suzama nakon ispadanja sa Svetskog prvenstva: „Rusi su zveri“

© Maksim Bogodvid / Uđi u bazu fotografijaNavijači proslavljaju pobedu nad Španiju
Navijači proslavljaju pobedu nad Španiju - Sputnik Srbija
Pratite nas
Rusija je senzacionalno izbacila Španiju u osmini finala Svetskog prvenstva. Ovo je prvi susret Svetskog prvenstva u Rusiji koji je odlučen na penale. Rusija je prošla u četvrtfinale udarcima s bele tačke nakon 1:1 posle 90 i 120 minuta i sa 4:3 na penale.
Presrećni Rusi i tužni Španci posle odbrane Akinfejeva - Sputnik Srbija
RUSIJA JE U ČETVRTFINALU! Akinfejev je novi ruski bog (foto)

Selektor Španije Fernando Jero, koji je momke preuzeo uoči prve utakmice u Rusiji, nakon šokantnog ispadanja je rekao:

„Došli smo ovde da postignemo nešto veliko s velikim igračima. Zadovoljstvo je voditi ovakve igrače. Pokušali smo sve, rizikovali smo. Prihvatam odgovornost kao trener. Teško je bilo napadati 11 igrača u odbrani.“

„Moji igrači su tužni jer saosećaju sa navijačima, puno smo dece rastužili, to je nešto do čega mi je stalo. Ja sam najodgovorniji za ovaj rezultat. Nije mi važno hoću li nastaviti kao selektor, barem zasad“, rekao je Jero.

Ramos: Čekali su penale.

„Uvek je bolno kad ispadnete sa Svetskog prvenstva. Oni su čekali penale, to je bio jedini način na koji su nas mogli napasti. Kao kapetan, ponosan sam na igru momaka“, rekao je nakon poraza španski igrač Serhio Ramos.

„Uradili smo sve što smo mogli. Ostavili smo srce na terenu. Penali su lutrija, a ovo je za nas veliki udarac“, dodao je Ramos.

„Iz SMS-a španskog igrača — Rusi su zveri! Sebi i nama su dali gol, dobro smo otišli živi sa terena!“, napisao je na Tviteru korisnik „Aram Ašotič“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala