Navijači izviždali fudbalere na utakmici Francuska—Danska

© Sputnik / Anton Denisov / Uđi u bazu fotografijaFrancuski navijači na utakmici Danska-Francuska u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u fudbalu
Francuski navijači na utakmici Danska-Francuska u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u fudbalu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Na utakmici grupne faze Svetskog prvenstva u fudbalu između reprezentacija Francuske i Danske navijači su izviždali fudbalere, nakon što je sudija odsvirao kraj utakmice.
Detalj sa meča Danska Francuska - Sputnik Srbija
„Mučenje lopte“ Francuza i zvižduci, Danci ostvarili cilj, čeka ih Hrvatska (foto)

Navijači koji su došli na stadion „Lužnjiki“ počeli su da zvižde u poslednjim minutima utakmice, gledajući pasivnu igru fudbalera. Nakon završetka utakmice, zviždanje se pojačalo i čulo sa svih tribina stadiona. Izuzetak su bili delovi sa navijačima danske reprezentacije: nakon kraja utakmice oni su zajedno sa reprezentacijom proslavljali ulazak u plej-of Svetskog prvenstva.

Susret koji je održan na prepunom stadionu „Lužnjiki“ završio se rezultatom 0:0. Ovo je prva utakmica koja je završena nerešeno na Svetskom prvenstvu 2018. godine.

Reprezentacija Francuske takođe je osigurala ulazak u osminu finala turnira. Izabranici Didijea Dešama osvojili su prvo mesto u grupi, prikupivši sedam bodova. Prate ih Danci sa pet bodova.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala