Tadić: Hladne glave i optimizam pred Brazil

© Sputnik / Mihail Voskresenskiй / Uđi u bazu fotografijaTadić i Kalvo u duelu
Tadić i Kalvo u duelu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Srpski fudbalski reprezentativac Dušan Tadić izjavio je danas da je ekipa malo „ohladila glave“ posle poraza od Švajcarske i da će biti spremna za utakmicu protiv Brazila.
Džaka slavi gol na provokativan način - Sputnik Srbija
Preti im suspenzija sa dva meča i novčana kazna — Albanci prekršili jedno pravilo FIFA

„Prošlo je vreme od utakmice sa Švajcarskom, glava se malo ohladila. Svesni smo da imamo veliku podršku u Srbiji, učinićemo sve da se plasiramo u narednu rundu. Neće biti lako, ali optimizam je prisutan. Dobro je što je sve u našim rukama, jeste u pitanju Brazil, ali zavisi samo od nas“, rekao je Tadić na konferenciji za medije.

Tadić je dodao i da je „zatvoreni sastanak u svlačionici“ uoči jučerašnjeg treninga bio pravi potez, posebno što je on posle Švajcarske jasno rekao da je poraz došao, pre svega, zbog sopstvenih grešaka.

„Rekao sam šta sam osećao. Jeste nas sudija oštetio, ali se trudim da vidim šta smo mi mogli bolje da uradimo. Sudija nas je definitivno mnogo oštetio, ali uvek moramo da budemo bolji. Na sastanku smo rekli šta mislimo, bili smo iskreni, pošteni jedni prema drugima i samo na taj način mogu da se reše problemi. Ne samo u fudbalu, nego u životu generalno“, poručio je Tadić.

Tanjug

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala