Krstajić: Rizik jer smo hteli pobedu; Kolarov: Skupe greške

© Sputnik / Mihail Voskresenskiй / Uđi u bazu fotografijaTrener Srbije Mladen Krstajić na meču s Kostarikom
Trener Srbije Mladen Krstajić na meču s Kostarikom - Sputnik Srbija
Pratite nas
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić posle poraza od Švajcarske 2:1 izjavio je da je ekipa svesno rizikovala u finišu jer je želela pobedu i zato je kažnjena.

„Prvo poluvreme bilo je kako smo želeli, u drugom rano smo primili naivan gol i sve je poremećeno. U poslednjih 10 minuta sam napravio izmenu, uveo napadača umesto zadnjeg veznog, hteli smo da rizikujemo i pokušamo da dobijemo utakmicu jer bod nije donosio praktično ništa zbog rezultata Brazil–Kostarika“, rekao je Krstajić za RTS.

Razočarani reprezentativci Srbije posle poraza od Švajcarske - Sputnik Srbija
2:1 Dva gola i dve provokacije Šaćirija i Džake za preokret Švajcaraca (foto)

On je dodao da ekipa neće odustati od borbe ni protiv Brazila.

„Biće teško, oni su možda i glavni favoriti za titulu, ali vidite da favoriti ne dobijaju lako. I oni imaju mana, sigurno da nećemo da pokleknemo i učinićemo sve da napravimo rezultat koji nama odgovara.“

Kapiten Aleksandar Kolarov istakao je da je znao koliko je Švajcarska dobra, ali da je šteta što je meč izgubljen greškama.

„Imali smo utakmicu u našim rukama, ali našim greškama smo izgubili. Teško je, nama je najteže. Ostaje nam Brazil, samo pobeda vodi dalje i probaćemo da je ostvarimo. Nema vremena sad za mnogo razmišljanja, bitno je da se odmorimo i psihološki spremimo. Dok postoji šansa borićemo se“, rekao je Kolarov.

Mitrović: Primili smo golove kao deca….

Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović, strelac gola protiv Švajcarske, rekao je da je razočaran zbog poraza.

„Primili smo golove kao deca, mnogo glupo, jeftino, razočarani smo. Umesto da branimo rezultat, mi idemo napred. Ne znam šta se desilo. Ne može se napred kao muva bez glave. Glupo, glupo, glupo“, rekao je Mitrović za RTS.

On je dodao da nema predaje protiv Brazila.

„Nećemo da odustanemo, daćemo sve od sebe, Kostarika je pokazala da može da se igra s Brazilcima. Idemo da pobedimo“, poručio je Mitrović.

Tanjug

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala